Zadina nu a reușit în premieră, McDavid a extins seria punctelorPariuri 

Zadina nu a reușit în premieră, McDavid a extins seria punctelor

Seria neagră de jucători de hochei Detroit a fost prelungită timp de șase duminici consecutive, închizând Conferința de Est cu doar 17 puncte și fiind cea mai recentă din întregul NHL. Ultima dată Red Wings nu a fost în fața fanilor 0: 2 pe Caroline . jucând Carolina a cucerit Florida 4: 2. Oaspeții au avut avantajul de 36:19 la Little Caesars Arena și l-au învins pe portarul Jimmy Howard în 31 de minute. După cooperarea finlandeză, Teuvo Teräväinen a preluat conducerea și Sebastian Aho s-a bucurat în cută după finalizare.Prima vedetă a duelului a fost ales câștigător al portarului James Reimer, care a avut prioritate asupra lui Petr Mrázek. Pentru primul cont net al sezonului și a 22-a carieră a avut nevoie de 19 intervenții. Câștigătorul rookie productiv, Martin Nečas (16:53, +/-: 0, 2 șuturi) nu a marcat de această dată, la fel ca Filip Hronek (26:04, -2, 1 șut) și primul său meci NHL din acest an de Filip Zadina (15:04, -1, 1 lovitură). Șase proiecte din 2018 în a doua formație au înlocuit accidentatul Anthony Mantha.

Un tânăr de 19 ani din Pardubice a început sezonul la ferma Grand Rapids și a produs 13 puncte (7 + 6) din 19 meciuri. A debutat în cea mai cunoscută ligă din lume anul trecut, marcând trei puncte (1 + 2) în 9 dueluri.Cea mai mare parte a sezonului, însă, a jucat din nou la ferma din AHL. Sâmbătă au sărbătorit 4: 2 peste Vegas și duminică pentru o schimbare, după un scor de 4: 3, după raiduri în Arizona . În ambele cazuri, duo-ul de atac de elită Oilers Leon Draisaitl – Connor McDavid a reușit. Fostul lider german domină competiția cu 48 de puncte (16 + 32), al doilea McDavid înscrie 47 (18 + 29).

Atacantul canadian și-a extins linia de scor până la unsprezece starturi cu ajutorul Coyotes. În plus față de productivitate, este pe locul doi printre trăgătorii cu 18 lovituri în spatele liderului David Pastrňák din Boston, cu 20 de goluri. El a confirmat forma în lovitura de lovitură decisivă, când a plătit pentru singurul executor de succes.În prima serie a găsit un decalaj între portarul concret Darcy Kuemper. Edmonton s-a îmbunătățit până la 35 de puncte pentru a câștiga Conferința de Vest, iar Arizona se află pe locul trei în tabelul cu 31 de puncte.

Doar pentru a doua oară în ultimele unsprezece meciuri a fost jucătorul de hochei Buffalo . Gol Sabers Linus Ullmark a prins 43 din 45 de Pantere, apărând Keith Yandle. o serie consecutivă începe la 821 (cea mai lungă serie activă dintre toți jucătorii NHL).

Rezultate NHL:

Related posts