Vaclav mai are un zero și câștigă. Barcelona a câștigat, chiar și Real a trebuit să se transformePariuri 

Vaclav mai are un zero și câștigă. Barcelona a câștigat, chiar și Real a trebuit să se transforme

Barcelona nu performează în mod convingător pe terenul adversarilor și nu a pornit bine împotriva unui outsider clar, dar în minutul 12, Ter Stegena a marcat cu o lovitură mare în spatele lui Júsuf En-Nesjrí.

, care a ajuns la aproape optzeci la sută. După o pauză, golul lui Luis Suárez, care a curățat mingea în plasă după centrarea lui Messi dintr-o lovitură directă, a adus o ușoară calmare.De zece minute înainte de final, s-a regăsit singur într-o vară pe vară Arturo Vidal și a bătut un pic sacadat. portarul Cuellar, dar steagul arbitrului de linie a sărit în sus.La prima vedere, nu a fost clar dacă balonul a respins pe Vidal de la Rúben Pérez sau Ivan Rakitič. Arbitrul a intrat în cele din urmă cu jucătorul de acasă.

I Real a trebuit să transforme scorul și, în cele din urmă, a reușit să înscrie 3: 1 cu San Sebastian. Oaspeții au preluat conducerea în cel de-al doilea minut datorită lui William José. În minutul 37, însă, Karim Benzema a trecut de liga cu al zecelea gol al sezonului, iar Federico Valverde și Luka Modric au decis la scurt timp după pauză. decenii. Minutele au ratat un penalty, dar când arbitrul a lăsat din nou lovitura de penalty din cauza mișcării premature a portarului de pe linie, s-a ridicat din nou la minge și a lovit în colțul superior a reușit pentru a doua oară.

în liga spaniolă a marcat pentru a șasea oară la rând. Vaclík, care și-a păstrat cel de-al șaselea cont curat în clasă, a fost lovit de un singur șut pentru tot meciul, jucătorii de la domiciliu nu l-au pus în pericol nici măcar într-o partidă de forță după ce Lucas Ocampos a fost expulzat la ora stabilită.

, dar pentru a șaptea oară a legat. După o oră de joc, oaspeții de la Madrid au preluat conducerea datorită lui Renan Lodi, dar Germán Sánchez a egalat acasă.Atlético pierde trei puncte față de perechea de lider, dar atât Barcelona cât și Real l-au amânat pe El Clásico la bine.

Related posts