Unibet

Unibet

Poti castica la Unibet pana la 2.000 de lire sterline, daca pariati cel putin 10 GBP la oricare dintre aceste jocuri …Leprechaun Merge in Iad, Omul Invizibil, Grim Muerto, Bloodsuckers Dead or Alive si vei fi inscris pentru a castiga o parte din fondul de premii de 2.000 de lire sterline. Daca jucati pe dispozitivul dvs. mobil, pariul minim poate fi de pana la 5 GBP. Iar scaderi de numerar vor varia de la 5 la 20 de lire sterline pe jucator.

Cazinoul Unibet are, de asemenea, promotii de timp limitat, cum ar fi turneele de slot. Cel actual are un fond de premii de 20.000 lire sterline, cu 3.000 de lire sterline la primul, 1.000 de lire sterline pentru a 2-a si a 3-a, iar restul de 497 de jucatori primind pana la 500 de lire sterline.

Ideea – are sens sa marcati pagina promotiilor, astfel incat sa fiti informati ori de cate ori apar aceste oferte.

Unibet bingo nu are nicio oferta de bingo perena – nu atunci cand le-am verificat. Dar pentru a va face o idee la ce sa va asteptati, iata cateva detalii despre ofertele lor de timp limitat. Castigatorul de 1.000 de lire ia turneul – Acesta a fost un turneu saptamanal.