Úkaz Rittich. Portarul ceh continuă să impresioneze NHL. Ce îl face special?Pariuri 

Úkaz Rittich. Portarul ceh continuă să impresioneze NHL. Ce îl face special?

Furia celebrului atacant de hochei a fost justificată, Boleslav a avut apoi probleme cu portarii și a pierdut puncte inutil. Lecțiile grele au fost impresionante. Rittich a înțeles că nu va fi posibil fără diligență și trudă. Anul următor a fost unul dintre pilonii principali ai echipei care a ajuns la avansarea istorică în semifinală. Încă mai beneficiază de azi. Se poate spune că a străbătut în Calgary și apoi a dat afară din vaselina Mike Smith. Și meritat.

Arată performanțe grozave și îl face o vedetă a meciurilor din NHL. Ca ultima dată împotriva periculosului Colorado, a oprit 32 din 35 de lovituri și și-a apărat cea de-a 16-a victorie la a 26-a sa.Începutul lui Calgary, care a sărit la trei meciuri în cursul lor. În medie, golurile marcate sunt al șaptelea în întregul NHL, iar rata sa de succes este de asemenea excelentă, depășind 92 la sută.

Acest lucru este excelent într-un moment în care portarii cehului NHL elimină pozițiile. „Am știut întotdeauna că este excepțional.El a confirmat-o în tinerețe, dar a fost trecut cu vederea de uniune și nu a intrat în echipele naționale “, își amintește portarul portarului Petr Jaroš, care l-a aruncat pe Rittich în Jihlava.

. „Este greu de citit pentru că nu face aceleași lucruri tot timpul. De asemenea, este foarte rapid și flexibil. Poate să apeleze la pucuri grele și să reziste situațiilor dificile. Și cel mai important, el are capul de prins: nu-l face știință și se distrează. Fără stres. Dacă nu reușește, nu se ocupă de el mult timp. De asemenea, l-a ajutat foarte mult, că a fost mereu la îndemână cu bățul, ceea ce este o necesitate în NHL. ”

Rittich însuși spune că este nervos, dar potrivit lui Marian Jelinek, care l-a condus în Boleslav, buna utilizare.Nu-l vor face să se ridice, îl vor determina să se supere și să se concentreze.

„Nervii nu sunt răi pentru sportivi, îi activează pentru performanțe maxime. La rândul său, a fi o flegmatică completă nu este bine pentru mine. David nu este stresat, dar emoțiile lui se răsucesc. Dar el se poate descurca. El nu-i ia naibii de nicăieri. ”

Calgary este ajutat și de capacitatea sa de a fi coerent cu echipa. Poate să se distreze, să accepte glume și aluzii. Nu este o coincidență faptul că a avut relații în mod repetat superioare cu colegii de la poartă. Ca Lukáš Sáblík sau Martin Růžička, îl înțelege pe Smith. „Rivalitatea?Nu știm asta, suntem prieteni, petrecem suficient timp și ne respectăm unul pe celălalt ”, a declarat pentru MF TODAY la sfârșitul anului. asta îl conduce este mult mai mult. Una este atenția la detalii. Este firesc pentru el să stea mai mult pe stadion și să discute cu fiecare antrenor de portar orice lucru mic care îl poate împinge.

„De câte ori am crezut că este o prostie. De exemplu, cum să faci un captator, cum să acoperi un băț, unde să pui un picior, cum să faci mai bine să aluneci beton pe gheață, dar nu prea mult să te oprești la timp…Acesta este un comportament care sugerează că ar putea fi un mare portar “, spune Jelinek.

Rittich urcă câțiva pași în fiecare an. Se îmbunătățește cu experiența, dar și cu o abordare fără compromisuri a antrenamentului de forță. Potrivit instructorului, Jaros s-a îmbunătățit în ultimii ani, în special în acest domeniu. „Cu siguranță are picioare mult mai puternice, ceea ce le face repede și durează mai mult. Și se maturizează, este mai inteligent în prindere. Ei încearcă să fie cu un pas înaintea atacatorilor. Uneori devine un obiectiv inutil, dar trebuie să treci prin astfel de situații pentru a învăța și a fi mai bun. ” numărul unu La urma urmei, conducerea Flăcărilor auzise deja. „Dar încă nu ne grăbim.Vrem să așteptăm până la sfârșitul anului pentru a valorifica performanțele deosebite ale lui David, statisticile și munca în echipă “, spune agentul său Robert Spalenka.

Premiul Rittich se ridică Se poate spune deja că în prezent este cel mai bun portar ceh. Fără nimic de îngrijorat inutil, așa că a putut rezista la succes. Și chiar dacă are 26 de ani, el se poate îmbunătăți.

„Dominik Hasek a mers și el la NHL mai târziu și apoi a scris o carieră minunată acolo. Cine știe, poate David va urma pe urmele lui, spune Jaroš.

Related posts