Sportingbet

Sportingbet

In ceea ce priveste limitele de pariere, pentru a obtine un rating sportiv bun, casa de pariuri trebuie sa ofere o miza minima cat mai scazuta si sa nu limiteze prea mult castigurile zilnice. In opinia noastra sportingbet a constatat ca miza minima pentru orice pariu a fost de 0,50 lire sterline. Acest lucru este prea mare, mai ales atunci cand luati in considerare faptul ca unele rezervari ofera mize de 0,01 GBP.

Speram ca sportingbet revizuieste acest lucru in viitor pentru a-si face mai accesibil cartea de sport. In cazul castigurilor maxime permise pe o perioada de rulare de 24 de ore, cifra generala este de 250.000 lire sterline. Anumite evenimente sportive si minore vor avea castiguri maxime mai mici.

Aceasta casa de pariuri online ar putea fi numita sportingbet, dar veti fi incantat sa aflati ca ofera un cazinou online complet, pe langa marea sa carte sportiva. Sectiunea cazinourilor ofera tot ce ti-ai dori, inclusiv o multime de cele mai actualizate sloturi video, sloturi jackpot si jocuri de masa.

Exista, de asemenea, un cazinou dealer live cu 30 de variante diferite de ruleta, blackjack, poker si baccarat. Acest lucru face ca sportingbetul sa fie un site bun pentru cei care doresc sa-l amestece si sa joace jocuri alaturi de pariuri sportive.