Rețeta de înregistrare? Nu mă gândesc și nu trag, a dezvăluit VanyaPariuri 

Rețeta de înregistrare? Nu mă gândesc și nu trag, a dezvăluit Vanya

Nouă treizeci au fost date ultima dată de Geiger în Brno în 2013. Alte recorduri de notare se încadrează în sezonul 2002/2003. „Sunt un împușcat. Deci măcar încerc. Nu mă gândesc la statistici. Am ridicat mingea și cred că va cădea prin margine ”, Vanya a zâmbit după treizeci de cele mai bune puncte din ultimul său meci din liga Köln. a intrat în meci în minutul 5. Primul său contact cu mingea a greșit cu o pasă inexactă, dar apoi s-a potolit cu un șut precis de la distanță și a început un mare concert de treizeci de minute.El a marcat toate cele nouă încercări de trei puncte și zece din cele unsprezece lovituri în general și a făcut, de asemenea, cinci câștiguri. Ceea ce arată la treizeci și nouă de ani este uimitor. Șaisprezece puncte, șapte recuperări, carte de vizită grozavă. Dar František a oferit o performanță cu adevărat unică. Nu s-a putut opri “, a lăudat antrenorul Olomouc Olomouc Predrag Benacek.

Antrenorul și jucătorul s-au bucurat de o performanță puțin văzută. După cel de-al cincilea succes de trei, Vanya a alergat pe banca sa și l-a bătut pe Benáček cu ambele mâini. Au repetat acest lucru după meci, când antrenorul a răspuns la cuvintele lui Váňa despre natura filmării. „Sagetator? Vorbesti despre tine?Aha ”, a râs Benacek și a pus mâna la palmă.

Șase minute înainte de încheierea demolării de la Köln, Benacek a auzit o solicitare din partea publicului și s-a îndreptat către un alt tânăr pilot de baschet Prostejov, Lukas Sychra. „Pregătește-te, ești pe ea.” Și doar un pivot de 19 ani, cu degetul mare ridicat, a mulțumit pasarelelor pentru intercesiune și câteva secunde mai târziu a transformat asistența perfectă, Jan Močnik.

Șterge victoria 111: 82 a ajutat jucătorii Olomouc să uite asta a marcat sfârșitul unei serii de cinci jocuri câștigătoare la rând. În același timp, și-a turnat încrederea în sine în echipă. “Vom încerca o nouă serie”, spune Váňa militant, a cărei echipă este încă neînvinsă de campioana de la Nymburk în runda următoare. „Știu unde mergem.Dar ne vom ocupa de ele ”, planifică trăgătorul.

Related posts