Profita de bonusurile de la Baumbet!

Baumbet se numara printre casele de pariuri on-line legale din România, primind din partea ONJN licența nr L1170663W000707, valabilă până în 2027.

Va recomand să cititi cu atenție următorul articol, in care ne propunem sa va aducem la cunostinta toate informațiile de care aveti nevoie pentru a va decide daca veti alege sa jucati la agenția de pariuri on-line Baumbet, concentrandu-ne pe bonusuri.

Bonusul Baumbet pentru pariorii noi

Trebuie sa aveti in vedere ca, daca u ati avut cont la Baumbet pana acum, puteti profita de un bonus la prima depunere, a carei valoare poate ajunge până la 500 de lei. Iata care sunt pasii pentru a-l incasa:

  • Trebuie sa va faceti un cont la agentia de pariuri on-line Baumbet;
  • Intrati pe pagina PROMOȚII de pe site-ul Baumbet, apoi faceti click pe optiunea AFLĂ MAI MULT aflata pe bannerul promotional 100% BONUS DE BUN VENIT;
  • Se va deschide o pagina, unde va trebui sa dati click pe optiunea IA BONUSUL ACUM!, dupa care trebuie sa efectuati prima depunere, care trebuie sa fie de cel puțin 50 de lei. Mare atentie, acest bonus nu se acorda daca depuneti banii prin Skrill, Paysafecard sau Neteller!

Imediat după ce veti depune banii in contul dumneavoastra, veti primi bonus încă o dată valoarea depozitului, dar până la suma maxima de 500 de lei. Mai exista o restrictie, in sensul in care pentru a transforma bonusul efectiv în bani reali trebuie să il rulati de cel putin 12 ori, pe bilete a caror cota minimă sa fie 1.90 (daca e vorba de bilete single) sau pe bilete multiple, dar acestea trebuie să conțina pronosticuri cu cote mai mari de 1.50. O alta conditie este ca bonusul sa fie rulat în maxim 15 zile de la data acordarii. Pentru a intelege pe deplin acest proces, sa luam si un exemplu: dacă doriti să depuneti 200 de lei, sa zicem și să pariati cu 400 de lei, biletele vor trebui să fie decise în cel mult 15 zile de când a fost acordat bonusul.

Alte bonusuri și promoții

Binenteles ca alaturi de bonusul pentru prima depunere, Baumbet va ofera și alte bonusuri extrem de atractive. Noi vom mentiona cateva dintre acestea, cu recomandarea să verificari pe site-ul agentiei, la pagina Promoții, dacă acestea mai sunt valabile: „Mega cote”, in general valabile la meciurile din ligile importante, „Bonusul dublu Baumbet”, care se acorda la 15 pronosticuri, toate cu cote de peste 1.15, „Nu pierzi pe un meci” – la casa de pariuri online Baumbet nu pierzit dacă pe bilet nu ti-a iesit pronosticul pe un singur meci, în anumite condiții insa, „Miza înapoi la 0-0” – adica daca partida se termina cu scorul de 0-0 si ai pariat pe primul marcator, pe scor corect si pauză / final, iar pronosticul nu ti-a iesit, vei primi miza înapoi, optiune valabila pe ligile majore, Liga 1 din Romania si Champions League.

Fă-ti cont astazi la Baumbet si profita de aceste bonusuri si promotii! Mult succes!