Pierderi inutile. Praguers a risipit avantajul, a căzut după două prelungiriPariuri 

Pierderi inutile. Praguers a risipit avantajul, a căzut după două prelungiri

„Din partea noastră, cea mai proastă performanță dacă nu iau în calcul Ekaterinburg. Pacat pentru ca ar fi trebuit sa jucam acest joc acasa. Acest lucru nu a fost planificat. Personal, regret performanța, deoarece jocul a doi trăgători este destul de rar “, a spus antrenorul Natália Hejková.

„S-a dovedit că în perioada sărbătorilor am scăpat de ritm, dar mai ales avem o mulțime de probleme de sănătate. Rotația este astfel foarte restrânsă. Ayayi are un umăr rănit, aproape fiecare jucător are o problemă ”, a adăugat ea.În primul sfert au marcat 30 de puncte, beneficiind de contraatacuri rapide și combinații bune pe șuturi deschise.

În mod tradițional, cea mai utilă jucătoare a sezonului a fost Alyssa Thomas, care în cele din urmă a adăugat 17 recuperări la 20 de puncte, egalând maximul sezonului. Căpitanul Kateřina Elhotová s-a descurcat de asemenea bine. Ea a avut 22 de puncte.

În cel de-al doilea sfert, campionii Cehiei au dezvoltat un avans de până la 17 puncte. În a doua repriză, însă, echipa rusă a început cu o apărare mult mai bună și a început să reducă. În ultimul sfert, Orenburg a permis echipei gazdă să înscrie doar 11 puncte și, în cele din urmă, a egalat. A avut chiar un atac final și a putut lua o decizie, dar Erica Wheller a ratat trei.

“A început să stropească la începutul celei de-a doua reprize.I-am avertizat pe jucători că meciul nu a fost câștigat, că trebuie să jucăm la fel, dar am început să marșăm și acesta este un joc absolut nepotrivit pentru noi ”, a regretat Hejková.

la terminal. Cu un minut înainte de sfârșit, Elhot avea o cale liberă spre coșul de gunoi, dar ea îi transmise lui Thomas, care se întrerupea și se împingea sub presiune. Pe de altă parte, adversarul a intrat la conducere după coșul lui Brionna Jones, cu 29 de puncte cel mai bun marcator al meciului. meciul a mers la a doua prelungiri. Orenburg a fost condus de patru puncte, dar Elhot a menținut echipa în joc cu trei grei.Dar, într-o rotire strânsă, Praguers a rămas fără putere, iar un adversar emoționat a dus jocul la victorie.

„Jucătorii abia veneau. Se pare că joacă prost, dar în oboseală, jucătorul face greșeli tactice, iar la intervale de timp am avut senzația că nu mă mai percep. Sper că se vor alătura puțin sănătos până săptămâna viitoare, astfel încât să putem avea mai multe rotiri ”, a adăugat Hejková la următorul meci cu Schie.

Related posts