Pariaza la Maxbet de pe telefonul mobil sau tabletă

La agentia on-line de pariuri Maxbet poți paria nu doar de pe desktop, ci și de pe dispozitive mobile, smartphone sau tableta. In cele ce urmeaza ne vom referi la facilitățile Maxbet pentru Android și IOS, dezvoltand urmatoarele subiecte: cum sa jucati la pariuri de pe dispozitivele mobile la Maxbet, cum sa descarcati și sa instalati aplicația pe Android și IOS si ce avantaje și facilități va sunt oferite de aplicația Maxbet.

Cum sa jucati la pariuri de pe dispozitivele mobile la Maxbet

Cu toate ca o pentru o perioadă de timp Maxbet nu a oferit o aplicație pentru dispozitivele mobil, clienții acestei case de pariuri on-line fiind nevoiți să parieze direct din browser (este adevarat, platforma este optimizata pentru mobil si condiții optime pentru pariere), acest aspect a fost remediat si acum Maxbet au propria aplicație pentru pariuri sportive, denumita „Maxbet Pariuri”. Aceasta este disponibilă atât pentru dispozitivele cu Android, cat si pentru cele cu IOS.

Cum sa descarcati și sa instalati aplicația „Maxbet Pariuri”pe Android și iOS

Procesul de instalare pentru Android este urmatorul:

  • Deschideti un cont la Maxbet; daca sunteti deja client, accesati contul dvs. Actual;
  • Intrati de pe dispozitivul dvs. mobil pemaxbet.ro cu ajutorul browserului pe care il folositi pentru a naviga pe internet și accesati secțiunea „Pariuri Sportive”;
  • Aici veti gasi secțiunea „Mobil”, cu link-ul de descărcare a acestei aplicații. Atentie insa, va trebui sa intri in setarile telefonului si sa activezi sursele necunoscute, astfel: Setări – Securitate, unde va trebui sa bifezi căsuța „Surse necunoscute”.
  • Odata descarcata, instalati Maxbet App.

Procesul instalare pentru iOS este urmatorul: de asemenea trebuie sa aveti cont la Maxbet, apoi sa intrati în App Store și cautati în casuta de search „Maxbet”, apoi sa descarcati si sa instalati softul, după care puteti accesa aplicatia Maxbet direct de pe desktop-ul dispozitivului iOS.

Avantaje și facilități oferite de aplicația mobila Maxbet

Aplicația mobila Maxbet oferă posibilitatea de a paria atat pe evenimente pre-meci cât și live, oferta fiind identică cu cea pentru dektop. Puteti, de asemenea, accesa secțiunea Casino și pe cea de Pariuri Virtuale.

Puteți accesa, de asemenea, secțiunea Promoții din cadrul aplicației, dar si sa consultati un tutorial pentru începători, sa cititi ultimele noutati de pe blogul Maxbet si sa contactati serviciul de relații cu clienții. Aveti posibilitatea sa modificati unele setări, dupa placul dumneavoastra, ca de exemplu fusul orar sau formatul cotelor.

Din punct de vedere al functionalitatii aplicația Mobila Maxbet încarcă bine și merge fără erori, fiind considerata de utilizatori una decentă, care de fiecare data si-a facut treaba.