Pariaza la Betano de pe mobil si bucura-te de cele mai moderne facilitati

La Betano puteti paria de pe un dispozitiv mobil, telefon sau tableta, în cele mai bune condiții. Betano va pune la dispozitie atat un site-ul optimizat pentru mobil, foarte ușor de folosit, cat si aplicații pentru iOS și Android. Noi va recomandam sa instalati aplicatia Betano pentru mobil, deoarece veti avea numai avantaje:

  • Putina lume stie ca la Betano puteti plasa pariuri printr-o comandă vocală, cu ajutorul functiei TALK n’ BET);
  • Cu ajutorul functiei Speedbet, selectia dumneavoastra este imediat procesata, tot ceea ce trebuie sa faceti este sa apasati și sa mențineti apăsată cota respectiva din dreptul selectiei, iar pariul va fi plasat in mai putin de 2 secunde;
  • In plus, veti primi notificări despre pariurile dumneavoastra sau despre meciurile favorite de fiecare data cand se marcheaza goluri, cand se arata cartonase, scorul final etc.;
  • Puteti tine legatura in permanenta cu prietenii si le puteti distribui pariule plasate printr-un simplu click;
  • De asemenea, la Betano aveti pagina MyLive, cu ajutorul careia va puteti personalizezi pagina de pariuri LIVE, alegand competițiile care va interesează.

Un alt motiv pentru care Betano este cea mai buna alegere este reprezentat de pariurile live și de posibilitatea de a vedea în direct cele mai tari evenimente sportive cu ajutorul platformei de live streaming Betano. Oferta de pariuri live Betano este intr-adevar impresionanta si acopera toate competitiile sportive de interes, cat si unele cu mai putina notorietate.

Iar conditiile Betano pentru a va butea bucura de transmisiile live sunt foarte permisive: trebuie sa aveti disponibili in contul dumneavoastra Betano cel putin 0.50 lei sau să fi pariat la Betano cel putin un bilet în ultimele 24 de ore. De asemenea, platforma de live streaming este disponibila si pe mobil.

Cu ajutorul optiunii de Cash Out la Betano va puteti inchide pariurile oricand doriti

Opțiunea Cash out de la Betano este disponibilă pentru urmatoarele sporturi: fotbal, baschet, tenis și volei Astfel pariurile dumneavoastra vor fi in siguranță. Sa presupunem ca mai aveti pe biletul de pariuri Betano un singur meci nedecis si deja aveti de ridicat o suma consistenta de bani. Nemaidorind sa aveti emotii la acest ultim meci, veti apela la functia de cash out si va veti asigura un câștig mai mic (fata de cel rezultat daca va „iesea” si acel ultim meci), dar sigur. De asemenea, puteti reduce o pierdere scontata cu ajutorul acestei funcii, insa, atentie, nu puteti poți închide un pariu dacă suma pe care o vei incasa cu ajutorul functiei de cash out este sub 10% din valoarea sumei jucate.