Pariaza la 888sport si profita de un bonus de bun venit extrem de generos!

Bookmakerul 888sport se remarca prin seriozitate și încredere, avand ofertă de pariuri pre-meci si live foarte diversificata bogată, inclusiv handicapul asiatic și pariuri asiatice pe goluri. Iar dovada faptului ca 888sport este foarte atent cu clientii sai este reprezentata de  bonusul generos de bun venit, dar și de programul de fidelitate.

La 888sport poti paria pe evenimente politice, surfing, șah, sumo sau bandy

O alta dovadă a faptului că punctul forte al 888sport este oferta sa extraordinara este reprezentata de faptul că la acest bookmaker aveti posibilitatea sa pariati chiar si pe evenimente politice sau pe sporturi mai putin promovate de alte egentii precum sumo, sah, brandy, surfing sau alte sporturi exotice. Fie ca doriti sa pariati pe alegerile din Sua, Marea Britanie sau Danemarca, la 888sport aveti aceasta oportunitate, dar puteti face pariuri si pe o serie de referendumuri sau legi din diferite țări. Specialistii sunt de parere ca nu există vreun eveniment sportiv care să nu fie acoperit de extraordinara oferta a bookmakerului 888sport.

Iar oferta sportiva este cu adevarat impresionanta, atat din punct de vedere al sporturilor regasite in aceasta, cat si in ceea ce priveste profunzimea acesteia. Ca să va facieti o idee asupra produnzimii ofertei 888Sport, la o partida de fotbal din Champions League veti regasi peste 330 de tipuri de pariuri si optiuni de pariere, de la pariuri pe goluri si cornere, la cartonașe și marcatori. Iar in mod normal, o partida oarecare dispune cam de 250 de optiuni de pariere.

De ce sa-ti faci cont chiar astazi la 888sport:

  • 888sport va intampina cu un bonus generos de bun venit, care poate ajunge si la suma de 1.000 delei, oferit la prima depunere;
  • ofertă de pariuri extrem de bogată, din punct de vedere al profunzimii un meci avand in medie cu peste 250 tipuri de pariuri pe eveniment;
  • puteti inchide pariurile oricând doriti cu ajutorul funcției Cash Out;
  • impreuna cu cei de la Unibet, 888sport este recunoscuta ca si agentia cu cea mai bună ofertă de pariuri asiatice;
  • Un program de fidelitate 888club, unic pe piata agentiilor de pariuri online.

Bonusul de bun venit 888sport

În acest moment 888 sport oferă cel mai mare bonus de bun venit dintre toate casele de pariuri sportive online care activeaza in România, jucătorii noi avand sansa sa castige un bonus de 100% până in limita sumei de 1.000 RON la prima lor depunere. Tot ce trebuie este sa urmeze urmatorii pași:

  • Deschiderea unui cont 888sport, proces care dureaza maxim 5 minute;
  • Click pe butonul de culoare verde „Pariază acum”, unde trebuie sa completati informațiile cerute;
  • Efectuarea primei depuneri;
  • Bonusul de bun venit va fi acordat treptat, în tranșe egale a câte 40 de lei. Asstfel, prima transa a bonusului o veti primi imediat după efectuarea primei depuneri.Ulterior, la fiecare suma de 400 de lei pariata pe cote cumulate de minim 2.00, veti mai primi alți 40 de lei ca si bonus, iar procesul va continua până veti incasa bonusul maxim.

Trebuie precizat faptul ca aveti la dispoziție maxim 60 de zile pentru a îndeplini aceste condiții de rulaj.

Mult succes cu 888sport!