Mr.ázek a biruit Palát, alți patru cehi au sărbătorit golul NHLPariuri 

Mr.ázek a biruit Palát, alți patru cehi au sărbătorit golul NHL

Portarul Petr Mrazek a ținut multă vreme speranțele Carolina pentru un câștig de puncte din gheața unui lider suveran al Conferinței de Est și a întregului NHL – Tampy Bay . Jurnaliștii de peste mări l-au votat a treia vedetă a jocului, în care oaspeții au condus 0: 1 din minutul 25, mulțumită veteranului Justin Williams.

Dar în a treia perioadă a venit favoritul jocului de putere. Mrazek, care a prins 27 din cele 29 de lovituri de acasă, a fost în primul rând bătut de compatriotul și bunul prieten Ondrej Palat (16:35, 1 + 0, -1, 2 lovituri). A alergat 52 de minute când un șut blocat de Steven Stamkos din cercul din stânga a găsit un nativ liber din Frýdek-Místek la polul drept.Palát a trimis pucul pe poarta deschisă și a sărbătorit al cincilea hit al sezonului după cele șapte goluri anterioare fără gol, a asistat și Bpden Point, care a jucat un rol cheie în cursul sezonului. În minutul 57, Tampa a jucat un alt joc de putere, iar Point s-a încheiat cu succes din spațiul dintre cercuri – 2: 1. În plus, același jucător a adăugat o siguranță la cușa goală la 59:34 și a câștigat primul post de vedetă. Tampa a ajuns la 70 de puncte, comparativ cu dominanța lui Fulger asupra celor 58 de puncte de la East Toronto, iar liderul Conferinței de Vest, Calgary, punctează 60.

„Mr.ázek a făcut unele intervenții dure. Din păcate, ofensiva noastră nu și-a completat performanța astăzi ”, a spus antrenorul Hurricanec, Rod Brind’Amour. Fundașul de acasă Victor Hedman a jucat 663.Tampa de tricou și a învins-o pe Pavel Kubina în statisticile istorice ale clubului.

După două goluri de marți împotriva Philadelphiei, care a stabilit al 14-lea maxim personal pentru sezonul NHL, atacantul Jakub Vrána (14:09 , 1 + 0, +2, 3 lovituri) din nou și și-a îmbunătățit recordul. Nativul din Praga, în vârstă de 22 de ani, a ajuns la cel de-al 15-lea meci al său în minutul 7, când a ratat fundașii Boston și l-a învins pe portarul Jaroslav Halák.

După a doua perioadă, scorul a fost 1: 2 pentru echipa vizitatoare. Washington . Echipa gazdă a revenit să joace în minutul 45, puterea lui David Krejčí (15:59, -1, 2 șuturi) când a reușit cu o bombă de un ciocan din spatele cercului drept. Al optulea gol al sezonului a fost după opt goluri anterioare fără gol. Scorul 2: 2 nu a fost lung, însă, deja în 46.Nicklas Bäckström a înapoiat minutul.

În minutul 59, Alex Ovechkin a sigilat scorul în cușca goală cu cel de-al doilea gol al serii sale. Capitale Capitale au răbufnit după mult timp, ridicând un singur obiectiv din primele zece începuturi. Cu două lovituri împotriva celor de la Bruins, el a consolidat conducerea în a 32-a tabelă a NHL.John Tavares (29 de goluri, Toronto) – Jeff Skinner (29 de goluri, Buffalo) – Brayden Point (28 de goluri, Tampa Bay). David Pastrňák (21:38, -3, 6 șuturi), care a fost și el pe gheață cu linia sa de elită cu Bergeron și Marchand la cele trei goluri marcate. Michal Kempny (20:28, +3, 5 fotografii blocate) avea soldul opus de trei puncte pozitive.

„Hockey-ul nu este corect uneori. Chiar dacă am fost împușcați (41:22), victoria este a noastră ”, a zâmbit el după meciul Bäckström, al cărui Washington a reușit să câștige Boston pentru a 14-a oară la rând.

Duelul de la Vegas cu San Jose a adus concurenți atât din divizia Pacific, cât și din Conferința de Vest.Satisfăcuți după meciul din cabine, Sharks-ul oaspete a plecat cu un scor restrâns de 2: 3 și o victorie jubiliară a 1000-a din istoria clubului, asigurată de Melker Karlsson și Joonas Donskoi, marcând goluri din 48 și 49 de minute.

Acesta din urmă a fost asistat de Tomáš Hertl (șutul său a intrat în plasă printr-o revenire a lui Donskoie), care în minutul 35 a marcat cel de-al 16-lea gol al sezonului la 1: 1. Hertl (16:41, 1 + 1, +1, 4 șuturi) a bătut unul dintre cele mai bune goluri ale lui Marc-Andre Fleury din ligă, cu un șut prin care s-a aruncat prin aruncătorii din dreapta.

un alt ceh, Tomas Nosek (16:01, 1 + 0, +1, 3 lovituri) a marcat în meci. Pentru a șasea oară în sezon, s-a bucurat încă de pe locul 2.minutul duelului când a lovit cu succes pucul după o lovitură anterioară a lui Ryan Reaves. Prima vedetă a fost aleasă portarul câștigătorilor Martin Jones (36 de intervenții), chiar înaintea lui Nosek și a celui de-al doilea gol, fundașul Golden Knights, Jon Merrill. Lukáš Radil (12:04, +/-: 0) cu Radim Šimek (19:44, +1) au contribuit la victoria de la San Jose, pe lângă Hertl.

Performanța de succes a porții Filadelfia a fost arătată de Carter Hart, care a oprit 37 de lovituri de Dallas într-o accidentare din Michael Neuvirth și a contribuit semnificativ la victoria din Philadelphia 2: 1. În a doua perioadă Flyers, care a terminat seria opt pierderi la rând, a trimis să-l conducă pe Travis Konecny ​​cu ajutorul lui Radko Gudas (21:07, 0 + 1, +1, 4 șuturi) și James van Riemsdyk. V 58.în urmă cu câteva minute, căpitanul Jamie Benn a reușit să corecteze. Acasă Jakub Voráček (17:17, +/-: 0, 1 șut) nu a marcat ca Roman Polák (19:12, -2, 2 șuturi) și Radek Faksa (14:50, -1) în tricoul Stars.

Un alt meci extraordinar l-a jucat câștigătorul Trofeului Art Ross pentru cel mai productiv jucător NHL din precedentele două sezoane, Connor McDavid. Căpitanul și liderul clar al Edmonton joi, cu un echilibru 2 + 1 și un raid mixt, Oilers a condus 4: 3 după atacul peste Florida . Cu toate acestea, rezultatul nu a fost ușor.Cu mai puțin de șase minute înainte de sfârșitul timpului regulat, echipa gazdă a marcat un gol nefericit după 2: 2, când Henrik Borgstrom a fost aruncat în plasă de către doi jucători fundași.

Imparabilul McDavid a reușit să ajungă cu 3: 3 de la presiunea finală cu opt secunde înainte de sirenă și a ajuns la Ryan Nugent-Hopkins în loviturile de departajare. Cu un total de 66 de puncte (26 + 40), talentul canadian continuă să fie al cincilea lider al ligii în spatele lui Nathan MacKinnon (de asemenea, 66 de puncte, Colorado), 3. Johnny Gaudreau (de asemenea, 66 de puncte, Calgary), 2. Mikko Rantanen (68 de puncte) , Colorado) și primul Nikita Kučerov (72 de puncte, Golful Tâmpa). Cel mai bun ceh este 13.David Pastrňák din Boston cu 52 de puncte (25 + 27)

Related posts