Inregistreaza-te la Betstars si profita de bonusul de bun venit!

BetStars este serviciul de pariuri sportive de la operatorul de cazinouri online PokerStars, care apartine, la rândul său, companiilor multinaționale Stars Group. Acest grup este autorizat să funcționeze în multe țări din întreaga lume, din Marea Britanie până în Australia și Statele Unite ale Americii, inclusiv Romania. La noi în țară PokerStars , conform D.ONJN 1438/12.08.2016 detine o licență definitivă, L1160658W000323, valabilă până la data de 31.08.2026, care permite detinatorului să ofere în legalitate pariuri sportive, jocuri de cazino și poker.

Navigarea pe site-ul Betstars

BetStars are un design a site-ului destul de atractiv, , iar conținutul video începe să se redea automat atunci când vizitați pagină de pornire, ceea ce poate fi oarecum distractiv. Sablonul site-ului Betstars este standard, in colțul din stânga sus al paginii de pornire fiind trei file care permit o navigare mai rapidă. Acestea sunt: o fila evidențiată – ce arată pariurile populare, fila de promoții și fila de rezultate. Dacă doriți să vedeți lista completă a sporturilor disponibile, atunci trebuie să faceți clic pe fila A-Z din colțul din dreapta sus al paginii.

Găsirea sportului de interes este foarte ușoara. Site-ul Betstars este suficient de simplu de folosit, găsirea sporturilor mai puțin populare, cum ar fi rugby-ul, de exemplu,  fiind foarte facila cu ajutorul filei A-Z. Si mai usor este să navighezi prin sporturi de masă, cum ar fi fotbalul.

Înregistrarea este foarte simplă la Betstars

Înregistrarea pe site-ul Betstars este foarte simplă. Tot ce trebuie să faceți este să furnizați o adresă de e-mail, apoi să alegeți un nume de utilizator și o parolă. După aceea, sunteți dus la o a doua casetă de pe ecran în care va trebui sa confirmați vârsta și ca sunteți de acord cu termenii și condițiile site-ului. Intregul proces este foarte simplu și poate fi finalizat în câteva secunde.

Oferta Bonus la Betstars – Obțineți 20 de lire in pariuri suplimentare pentru un prim pariu de 20 de lire sterline

La BetStars există, de asemenea, un bonus de bun venit pentru clienții noi. Bonusul constă în 20 de lire sterline in pariuri gratuite, pe care le puteți solicita atunci când plasați un prim pariu de cel puțin 20 de lire sterline. Pentru a solicita oferta bonus, trebuie să depuneți 20 de lire sterline în cont. Dacă vă întrebați dacă puteți considera BetStars de încredere sau nu, atunci termenii și condițiile simple pentru bonus vă vor oferi o impresie pozitivă asupra companiei. Nu sunt menționate cerințe de pariuri restrictive, astfel încât este un proces simplu de a transforma bonusul în câștiguri reale de numerar, cu câteva pariuri alese cu atenție. Veți primi pariurile gratuite în 48 de ore de la plasarea primului pariu și aveți la dispoziție 7 zile în care să le utilizați, înainte de a deveni invalide. Atentie! Dacă utilizați Skrill sau Neteller ca metode de plată, nu puteți solicita pariurile bonus.

Mult succes cu Betstars!