Fa-ti cont la Sportingbet si bucura-te de experienta pariurilor live si de promotii de exceptie!

Pariurile live la Sportingbet

Sportingbet este una dintre puținele casele de pariuri care se concentrează cu adevarat pe evenimentele sportive live. In plus, Sportinbet ofera atat date si statistici live, foarte valoroase înainte de a plasa pariurile pentru jucătorii care preferă sa parieze live, cat si live streaming. La Sportingbet puteti vedea in direct o multitudine de evenimente sportive in direct, ceea ce este un mare avantaj. Binenteles ca sportul rege, fotbalul, este cem mai prezent, Sportingbet acoperind aproape toate meciurile si ligile populare. Astfel, clientii Sportingbet vor putea lua deciziile de pariere fiind mult mai informati decat clientii altor case de pariuri online.

La Sportingbet pureti vizualiza transmisiunile în direct si prin intermediul dispozitivului dumneavoastra mobil. Conditia este aceeasi, trebuie să fiți autentificat, adica sa aveti un cont Sportingbet și să aveți ceva fonduri în contul Sportingbet, pentru a putea utiliza această caracteristică pe care unele case de pariuri nu o ofera.

Procesul de înregistrare la Sportingbet

Procesul de înregistrare la Sportingbet este cu adevarat foarte simplu. În partea de sus a ecranului, veți selecta opțiunile „Înregistrare”, care va conduce la un formular online, unde va trebui sa introduceti datele dumneavoastra de utilizator. Atentie, utilizatorul va trebui să introducă datele sale reale, în caz contrar, procesul nu va fi finalizat, iar cand veti dori sa retrageti banii vor fi probleme cu verificarea contului.

Promoţiile Sportingbet

Referindu-ne la promotiile Sportingbet, avest bookmaker se diferentiaza net fata de alte case de pariuri. Promoțiile oferă celor care le pun la dispoziție oportunitatea pentru clienti de a-si maximiza câștigurile, sub rezerva respectării cerințelor de pariere și de bonus.

Sportingbet are mai multe oferte promoționale, care includ oferta bonus de bun venit, care este de 100% din valoarea depozitului până la maximum 200 la pariuri sportive si 700 de lei la cazino. Aceasta necesită o pariere de 3x atât pentru depozit, cât și pentru bonus la cote minime de 1,5  sau mai mari – termeni rezonabili, considerăm noi

În afară de bonusurile de bun venit, Sportingbet mai are și alte promoții care sunt actualizate constant și includ Cashback pentru pierderea unui eveniment într-un pariu cu mai multe selecții a unui pariu pe acumulatori, „banii înapoi” la pierderea pariurilor pe acumulatori la tenis, predictorul Premier League, Predictorul 8 meciuri din 12 si multe altele.

Iar daca vreti sa va inchideti pariurile mai devreme, la Sportingbet puteti face oricand acest lucru cu optiunea de Cash-out.

Mult succes cu Sportinbet!