Eroul blister coreean va fi ajutat de pantofi noi din AustraliaPariuri 

Eroul blister coreean va fi ajutat de pantofi noi din Australia

De asemenea, a devenit cel mai tânăr semifinalist de Grand Slam în opt ani și semifinalistul cu cel mai scăzut clasament al Australian Open în 14 ani, ocupând locul 58 la acea vreme. p> Pe de altă parte a căzut. Nu, nu mai vrea să experimenteze asta.

„Am semne de comandă speciale. Și mă obișnuiesc cu ei ”, a spus Jong Hyon. În lupta pentru finala împotriva lui Roger Federer, el a fost oprit anul trecut…de blistere.Un coreean nefericit a postat o imagine cu picioarele sale pe rețelele de socializare – sfâșiate în carne. “Am văzut în trecut și știu că este uneori mai bine să mă retrag în acest caz”, a simpatizat campionul elvețian al industriei. Ianuarie Australia. Deși și-a întors timid ochii de la camerele de filmat, Korea Times a scris: „Saga Melbourne a lui Jong a înecat nebunia echipei olimpice comune de hochei din Coreea de Sud și Coreea de Nord”. , un tânăr respectuos și-a câștigat viața mergând în sferturi în prestigioase turnee Indian Wells și Miami.Până la sfârșitul lunii martie, i-a bătut pe Novak Djokovic, Tomas Berdych sau ambii frați Zverev.

Dar trenul de mare viteză a tenisului a încetinit. „Poate că pot face parte dintr-o generație nouă, în curs de dezvoltare”, spune el la douăzeci și unu, un an după descoperire. „Încerc să învăț cât mai mult de la cei mari – de pe teren și din afara terenului. Principalul lucru este să continuați lupta. ”

El trebuie să confirme puncte. În octombrie, el a forțat sezonul din cauza unei accidentări, noua victorie care încă nu a sărbătorit: a cedat în fața rebelului leton Gulbis și apoi a lui Rubin Statham, până la cel de-al 310-lea jucător al lumii.

„Mi-am petrecut mult timp recrutând fizică și antrenamente de tenis. Poate că voi fi mai bine. ”

Sunt 24 în Melbourne.dislocat, dar partea sa din păianjen este ca și cum ai merge pe o frânghie: capcanele care pot provoca o cădere! Deja în turul doi poate prinde recent semifinalistul de la Wimbledon, Querrey, iar în runda următoare, Wawrinka, Kyrgios sau Raonica. . Nimeni nu îl mai subestimează la Australian Open și poate fi cântărit prin apărarea a 720 de puncte. Cel puțin a scăpat de blistere.

Related posts