Efortuna

Efortuna

EFortuna garanteaza utilizatorilor sai posibilitatea de a juca cu diferite tipuri de pariuri. De fapt, multe sporturi sunt disponibile, atat majore, cat si minore, cu o mare atentie acordata lumii fotbalului. In plus, exista o intreaga zona pentru cazinou live, precum si o sectiune de sloturi, una pentru poker, una pentru jocuri virtuale, una pentru jocuri live si apoi o intreaga zona dedicata pariurilor live. Este posibil sa deveniti parte din aceasta lume usor si rapid, cu garantia unei case de pariuri cunoscuta in intreaga lume pentru seriozitatea si profesionalismul ei.

Alti case de pariuri nu pot garanta cote atat de mari, care nu sunt niciodata sub media industriei de jocuri online. Este un site foarte sigur din toate punctele de vedere, poate garanta si fiabilitatea jucatorilor. Are o licenta de la Malta Gaming Authority si garanteaza o plata de 80%.

EFortuna va permite sa efectuati retrageri si depuneri datorita circuitelor precum Maestro, Mastercard, Neteller, Skrill, Visa, Visa Electron, Paysafecard. Depozitul minim este de 10 euro si ofera posibilitatea de a obtine multe reduceri care va vor permite sa va dublati castigurile.

A sustine

In ceea ce priveste aspectul ingrijirii clientilor, este oferit suport 24/7 si puteti contacta Serviciul Clienti prin e-mail, fax si chat live, in orice moment al zilei. Pentru a va asigura o utilizare usoara, platforma este de asemenea disponibila intr-o versiune pentru Android, Ios, Linux, Osx, Windows Phone si Windows, ceea ce o face foarte practica.