Crow a marcat un al cincisprezecelea gol. Iar Washingtonul este victorios cu Boston de aproape cinci aniPariuri 

Crow a marcat un al cincisprezecelea gol. Iar Washingtonul este victorios cu Boston de aproape cinci ani

Bruins își amintește de ultima bucurie din martie 2014. De atunci, acestea numără paisprezece înfrângeri și doar trei puncte, cu un scor semnificativ negativ de 21:53. Presupun că nu poți vorbi despre coincidență, Washingtonul poate face doar un adversar galben-negru. Chiar și 41 de focuri nu au ajutat noaptea de joi până vineri, Capitale a fost suficient pentru un rezultat 4: 2 din doar 22 de încercări.

„Hockeyul nu este uneori corect.Este ciudat, deși am fost împușcați, dar avem puncte ”, a evaluat efortul stresant al adversarului Nicklas Bäckström. „Startul rapid a fost important”, s-a bucurat cehul de 22 de ani. “Simt că antrenorii au încredere în mine, am mult timp pe gheață și nici nu vreau să-i dezamăgesc”, a spus el pentru Washington Washington săptămâna aceasta. Este al cincisprezecelea hit al sezonului în care a luptat din greu. în locul celei de-a doua aripi stângi chiar în spatele lui Ovechkin. Clasamentul se potrivește și obiectivului. Căpitanul rus este cel mai bun din echipă cu 32 de goluri, Crow secund. „Crește și se îmbunătățește. Îl ajută să-și folosească viteza ”, l-a lăudat antrenorul Todd Reirden.

Și coechipierul său T. J.Oshie a adăugat: „Afli că nu se întâmplă nimic și, dintr-o dată, apare dintr-o scurgere. El este o mare parte a echipei. ”Pe lângă Crow, Ovechkin a aranjat o surpriză în plus față de Crow când a așteptat Zden Char la sfârșitul primei perioade și a împins-o pe slovacă de doi metri din gheața de pe bancă. Adesea, Char nu pierde o luptă fizică, dar Ovechkin a refuzat să comenteze situația mai târziu. .

Ostilitatea lor a arătat primul meci al sezonului din octombrie.Washingtonul a câștigat 7: 0, iar Eller și-a sărbătorit ultimul gol atât de tare încât Marchand s-a înfuriat și l-a bătut pe atacator.

Acum, danezul Eller dorea o represalii, dar Marchand nu era interesat, doar îngenuncheat și așteptând sosirea arbitrilor. „Jucă zece minute pe meci, eu douăzeci, am pierdut 0: 1. Nu a avut sens pentru mine să merg pe bancă, a explicat Marchand. „Cu greu poți lupta cu cineva care nu vrea…”, a spus Eller. „M-a dezamăgit”, a recunoscut Oshie drept.

Dezamăgirea predomină și în partea Bostonului;Dacă Capitalele vor câștiga din nou, vor avea o serie de succes cu Boston pentru mai mult de cinci ani.

Related posts