Chomutov se ridică, subliniază antrenorul Lubinei PardubicePariuri 

Chomutov se ridică, subliniază antrenorul Lubinei Pardubice

7. A fost ultima dată când jucătorii de hochei HC Dynamo Pardubice și-au mulțumit fanii câștigând stadionul de acasă când (cu mult noroc) au cucerit Pirații Chomutov 5: 3. Din celelalte 25 de runde extra-liga, au reușit doar derby-ul de la Hradec Králové, Litvínov și Praga la Sparta – arena de acasă a rămas total fermecată pentru ei. Ultima dată nu au fost suficiente pentru a cometa Brno (1: 4).

Acum, Chomutov, care, în timpul iernii sale, a făcut praf 6: 1 la sfârșitul lunii noiembrie, se întoarce la Pardubice. Și având în vedere poziția ambelor echipe în tabel, va fi un meci extrem de important. Decât pentru casnici, dar pentru Chomutov – s-a trezit recent și are șanse reale de a scăpa de barierele de retrogradare.Pe locul al treisprezecelea în cel de-al doisprezecelea Karlovy Vary pierde șapte puncte, în timp ce al paisprezecelea Pardubice pentru cincisprezece, și spre deosebire de Pirații, nu au doar o pisică în rezervă bună, ci trei. The Chasm of Dynamo pare a fi imbatabil.

“Chomutov este în creștere atât în ​​sala de joc, cât și în rezultat, câștigând trei din ultimele patru jocuri și doar opt goluri în ele”, a declarat antrenorul lui Pardubice, Ladislav Lubina, în fața turneului anterior. a vorbit cu Vítkovice în mod similar în ceea ce privește forma adversarului său.Rezultă că nici de această dată cărțile pentru Dynamo nu sunt tratate într-un mod prietenos; pe de altă parte, are o mulțime de probleme proprii, așa că, dacă adversarul este doar „la lauf”, el poate fi complet irelevant…

“Vrem să reușim și să câștigăm; minute “, a remarcat Lubina.

Miercuri, la Ostrava, jucătorii săi păcătoși nu au urmărit prea mult sau, cel puțin, nu păreau să-l facă pe Vítkovice să sară pe drum spre trei puncte pentru victoria 4: 1 a unor obstacole. Al patrulea triumf a culminat astfel cu „roata” din acest an la Pardubice.

„La fel ca (la 4 ianuarie) la Pilsen, am marcat și noi un gol la Vítkovice la începutul meciului”, Lubina și-a amintit șutul căpitanului lui Ostrava, Rostislav Olesz, de la 20.secunde de logodnă, care a fost ajutat în mod semnificativ de un Marek Hovorka care curge nedorit.

„Dacă vrem să ne ridicăm, trebuie să jucăm concentrat pe tot parcursul jocului. Ne bucurăm să ne întoarcem acasă după trei meciuri, obiectivul nostru este să câștigăm și să mulțumim fanii noștri. Le sunt foarte recunoscători că vin să ne sprijine în număr abundent – au fost în spatele nostru miercuri la Vítkovice, ”a apreciat antrenorul Lubina. Cu toate acestea, va fi necesar să adăugați performanțe adecvate de gheață la scandarea neobosită a standurilor.

Related posts