Capătul amar. Sper să dureze Wimbledon, a spus Murray în lacrimiPariuri 

Capătul amar. Sper să dureze Wimbledon, a spus Murray în lacrimi

Teama de sfârșit prematur și, mai ales, neplanificat îl sperie. Campionul de trei ori Grand Slam tânjește să-și ia la revedere de la o carieră în fața unei audiențe de la 31 de ani. În fundalul somptuos al Wimbledon.

În 2013, All England Club Murray a încheiat 77 de ani de așteptare a câștigătorului britanic al celebrului turneu.

“Nu sunt sigur că pot juca durerea încă patru sau cinci luni. Vreau să ajung la Wimbledon și să termin, dar nu sunt sigură că mă descurc, a spus scotianul în lacrimi.

Murray își programase un adio la Londra mai devreme. Mai ales că avea să se pregătească pentru asta. Dar soldul drept, pe care-l operase în ianuarie trecut, îl continuă să-l ciolească.

În iunie trecută Murray a jucat doar 12 meciuri după revenirea din iunie.În septembrie a încheiat prematur sezonul și s-a dedicat reabilitării. Înainte de Australian Open 2019 din acest an, a evoluat la turneul de la Brisbane: a căzut în două seturi cu talentatul rus Medvedev în turul doi. Murray a recunoscut. „Durerea este enormă. Nu vreau să continui acest stil. Am încercat să fac totul pentru a fi cool. Dar nimic nu funcționează ”, a spus el.

Conferința sa de presă emotivă a fost urmărită și de mai mulți rivali. Andy Roddick, fost numărul 1 mondial și câștigător al US Open din 2003, a spus: „Dacă este adevărat, mă înclin față de tine, Andy! Meriți să-ți ia la revedere de la Wimbledon. ”

” Andy, vă urmăresc conferința de presă. Vă rog să nu mai plângeți. Lupta.Îmi pot imagina durerea și suferința pe care o experimentezi. Cred că o vei depăși ”, a spus Juan Martín del Potro, un argentinian.

“El este cel mai bun jucător de tenis britanic din istorie și poate cel mai bun sportiv britanic din toate timpurile”, l-a lăudat pe conaționalul Murray, Kyle Edmund, actualul lider al tenisului britanic care îl va contesta pe Tomas Berdych în prima etapă a Openului australian.

Acesta este cel de-al 22-lea angajat al lui Andy Murray, spaniolul Bautista Agut.

Pentru fostul lider mondial (în prezent al 230-lea jucător ATP), acesta poate fi cel mai recent meci din carieră.

Related posts