Bucuroși au sărit adversarii, antrenorul lor s-a certat și s-a înroșit de furiePariuri 

Bucuroși au sărit adversarii, antrenorul lor s-a certat și s-a înroșit de furie

Pivotul echipei naționale în semifinalele de anul trecut a marcat 13 puncte și un maxim sezonier de 12 recuperări. El a adăugat trei asistențe și două câștiguri, confirmând rolul celui mai productiv jucător în competiție.

Liderul echipei Fenerbahce a dorit să rezolve înfrângerea de marți cu Chimks.La început, în așteptarea lungă a primelor puncte, dar treptat a început să domine echipa turcă și a dezvoltat un avantaj cu până la 18 puncte. Mahmutoglu (14 puncte) și Merry, care au ratat o singură lovitură pentru întregul meci.

Fundașul grec Kostas Slukas a contribuit apoi cu 14 puncte și șase asistențe la campioana turcă.

Brandon Davies a fost cel mai bun marcator al Žalgiris cu 12 puncte. Și, de asemenea, singura din două cifre. Lituanienii au o problemă în atac, iar la Istanbul au confirmat-o clar.

„A fost un meci foarte greu pentru noi, în special cu programul pe care îl avem și după pierderea la Khimki. Nu a fost ușor să ne jucăm cu o astfel de energie, dar am făcut-o.Trebuie să continuăm cu acest lucru și în special să apărăm puntea de acasă “, a declarat Veselý pentru EuroleagueTV.

De la început, Duel s-a dezvoltat mai bine pentru Fenerbahce. Antrenorul lituanian Šarunas Jasikevičius nu a fost cu siguranță mulțumit de desfășurarea jucătorilor săi. A fost furioasă pe bancă în prima jumătate. Și-a speriat sala pe Marius Grigonis.

Real Madrid deține poziția a doua, cu Olympiakos Pireus 94:78 clar acasă. A mers să filmeze meciul cu ideea de adversar – și a reușit.Anthony Randolph a fost cel mai bun marcator al câștigătorilor și întregul meci cu 16 puncte, a marcat opt ​​recuperări, Gustavo Ayón a reușit 13 puncte, șapte recuperări și patru asistențe. și Facundo Campazzo 13 puncte și cinci asistențe.

Zach LeDay a condus întregul Pirae cu 15 puncte, Nigel Williams-Goss a adăugat 13 puncte și cinci asistențe, Vassilis Spanulis 12 puncte și 11 asistări. Jorgos Printezis s-a deplasat pe locul cinci în istoria Euroleague cu 11 puncte, 2812 puncte depășindu-l pe Milos Teodosic.În al treilea trimestru, albastrul din cauza secțiunii 21: 6 a intrat în blockbuster-ul cu 17 puncte pe care l-a decis duelul.

Vasily Micich a marcat 16 puncte și opt asistențe pentru câștigător, Adrien Moerman a ajutat 11 puncte și nouă recuperări. Jordan Mickey a dominat statisticile echipei ruse cu 14 puncte și nouă recuperări.

Related posts