Betwinner a implemenat si o sectiune de exchange pentru cei pasionati

Betwinner a implemenat si o sectiune de exchange pentru cei pasionati

Puteti face ajustari fine in statistici extinse si apoi puteti crea pariul in constructorul de pariuri. Ulterior, puteti modifica pariurile (eventual impotriva deducerilor). Veti obtine functia de retragere individuala, numita aici vanzare de bilet de pariuri. Ar putea fi, de asemenea, interesant sa va asigurati pariurile impotriva pierderii sau sa oficializati imediat problema cu un singur clic pe o cota.

In bursa de pariuri, puteti tranzactiona; exista un magazin de cupoane si un jackpot zilnic pentru pariul perfect. Dar ceea ce mi se pare util este afisarea evolutiei cotelor. Asa ca pot vedea direct in ce directie se misca tendinta si anticipez in consecinta.

Dupa aceea, va puteti conecta cu noul dvs. cont si puteti incepe sa jucati. Depozitul dvs. va fi solicitat in timpul primei ronegistrari. Nu se iau jumatate de masura aici.

Am ales plata printr-un card de credit 13447 Ron. Plata prin MasterCard a fost fara probleme si dureaza doar cateva minute. Una peste alta, toate procesele de pana aici sunt foarte prietenoase cu clientii si sunt clar organizate. Nu trebuie sa va faceti griji cu privire la taxele speciale de la BETWINNER. Toate etapele pot fi efectuate aici fara probleme.

Dupa prima mea depunere, am primit in mod automat bonusul de bun venit al unui 13447 Ron suplimentar. Aceasta inseamna ca casa de pariuri poate indeplini cu usurinta oferta de 100% la prima depunere. In special, nu este nevoie sa aveti conversatii lungi cu serviciul clienti in chatul live sau prin e-mail. Bonusul a fost astfel activat.

Singurul lucru pe care BETWINNER nu a reusit sa ma satisfaca complet a fost plata. Aici exista o problema ascunsa care ii va afecta pe noii veniti dintre voi sau cel putin pe cei care nu se considera roluri mari. Cu toate acestea, nu este nicio problema sa activati bonusul de bun venit de 100% cu un depozit de doar 13447 Ron.

Dar de indata ce incercati sa eliminati depozitul din contul dvs., veti intampina probleme. In primul rand, este important sa stim ca plata minima cu cardul de credit este 13447 Ron. Toate sumele sub aceasta valoare pur si simplu nu vor fi platite. Dar, desigur, trebuie sa va convertiti mai intai depozitul inainte de a efectua o plata. Si nici o plata cu un bonus activ nu este posibila.

Nici protectia datelor nu este legata in mod transparent, iar GTC-urile, care nu sunt scrise in Romanian fara cusur, reprezinta o colectie covarsitoare de diverse reglementari si reguli de pariere si chiar necesita propriul meniu cu sub-articole.