Betstars

Betstars

Adevarat, BetStars este inca nedovedit in comparatie cu majoritatea caselor de pariuri de dimensiunile sale, dar cu siguranta nu este prea putin de teama cand vine vorba de finantarea sigurantei sau corectitudinii. Licentele sunt ingrijite prin intermediul Comisiei de Supraveghere a Jocurilor de Noroc din Insula Man si a Comisiei de Jocuri de Noroc din Romania.

Insa ceea ce ar trebui sa va sprijine cu adevarat este faptul ca PokerStars si Amaya au dovedit ca pot fi de incredere. Cand, cu cativa ani in urma, compania a fost fortata sa se retraga de pe piata americana impreuna cu multi altii, a facut acest lucru in cel mai laudabil mod.

In timp ce concurentii nu au reusit sa plateasca soldurile jucatorilor romani, PokerStars a facut acest lucru imediat. Pentru a face lucrurile si mai bune, au sfarsit prin a-si cumpara cel mai mare concurent la acea vreme, Full Tilt Poker si au rambursat si toti jucatorii romani.

Acest lucru este suficient pentru a obtine o recomandare din partea noastra, dar doar pentru a ne asigura, compania continua sa arate in mod transparent toate tranzactiile sale catre public, de la camerele lor de server avansate pana la masurile de securitate de ultima generatie in vigoare.