Betfair

Betfair

De obicei, pariurile Over / Under la Betfair sunt plasate pe piata de 2,5 goluri. Aceasta strategie de tranzactionare Betfair se bazeaza pe piata de peste 1,5 goluri, care este o piata mai fiabila pentru a face pariuri, deoarece veti avea nevoie de doar doua goluri in joc pentru a castiga acest pariu.

Sub 1,5 goluri inseamna ca vor fi 0 sau 1 goluri, iar Peste 1,5 goluri inseamna ca trebuie sa fie 2 sau mai multe goluri marcate in meci.

In aceasta strategie, pariurile sunt plasate doar atunci cand jocul a inceput sau live, dar niciodata inainte de joc.

Sansele pietei de guluri r sub 1.5 tind sa creasca repede.

Nu recomandam aceasta casa de pariuri!

In medie, sansele pentru peste 1.5 goluri sunt de 1.30 sau mai mult inaintea meciului.

Acest lucru nu este suficient pentru a face profit pe termen lung. De aceea, nu trebuie sa intri pe piata inainte de joc. Stai pe spate si observa doar meciul. Fiecare minut fara gol va creste cotele. Dupa 15 minute de joc, cotele ar trebui sa fie aproximativ 1.45.

Dupa 30 de minute de joc, sansele ar trebui sa fie de aproximativ 1,70 si, daca prima repriza va fi lipsita de sanse de gol, sansele vor creste de obicei la 2,0 sau mai mult.

Si asta cautam! In acest moment, vom pune pariul.

Puteti plasa pariul in minutul 40 de joc daca doriti sau puteti astepta pana la jumatatea timpului. Cu cat vei plasa mai tarziu, cu atat profiturile tale vor fi mai mari.