Baumbet

Baumbet

Optiunea pentru pariurile de fotbal este foarte minima. Sistemul de pariuri gratuite este scandalos. Trebuie sa pariati aproximativ 500 intr-o luna pentru a obtine pariu gratuit pentru baieti si acesta ar putea fi doar 5 euro si daca va calificati pentru un pariu gratuit pe parcursul lunii, 5 euro premiu pe care l-ati acumulat va fi luat.

Baumbet va ofera 5 euro in fiecare saptamana pentru mize de 25 de euro. Lucrul bun despre site-ul web este ca puteti depune si retrage in magazin.

Nu recomand. De fiecare data cand fac un pariu castigator, exista o problema misterioasa cu site-ul si pariul nu poate fi pus pe toate jocurile. Nu a fost un incident izolat si nu se vorbeste cu ei. Sanse mai bune de a creste un copac cu bani decat sa castigi cu Baumbet.

Cand ajungeti la pagina principala a Baumbet, veti constata ca se intampla o multime de lucruri simultan, daca nu sunteti atenti, puteti chiar sa va confundati. Site-ul nu este un lucru pe care l-ar intelege cu usurinta mai ales daca sunt noi, deoarece este destul de dificil de navigat.

Acestea ofera o marja de pariere care depaseste mai multe tipuri de sport la 4.255 si astfel sunt printre cele mai competitive dintre rezervari daca doriti sa luati in considerare oferta lor de cote.