Antrenorul Šlégr și-a dat demisia, hocheiul Litvínov își caută succesorulPariuri 

Antrenorul Šlégr și-a dat demisia, hocheiul Litvínov își caută succesorul

„Vom prezenta noul antrenor în câteva zile. Negocierile sunt în desfășurare, vrem să încheiem acest lucru cât mai repede. Presupunem că până vineri, cel târziu până duminică “, a spus Šlégr. „Păstrăm singuri câți candidați există și numele lor. Fanii vor specula, ceea ce nu este dificil. Pe piață este clar care antrenori sunt liberi, nu este un test mare. Cine va fi dispus să ne ajute cu o rețetă semnificativă, așa că îl angajăm. ”

Pe coridoare vorbim despre tandem František Výborný – Marian Jelínek, numele lui Miloslav Hořava a căzut, Vladimír Kýhos este liber, dar poate Alois Hadamczik sau Josef Jandač.Anul acesta, Ladislav Lubina din Pardubice, Antonín Stavjaňa din Zlín și Petr Fiala din Brno din Kometa și-au încheiat deja extragerea. Acum a demisionat. „Am decis acum o lună, dar i-am oferit o șansă, deoarece se apropia pauzele naționale. Avem câteva puncte în joc și jocul a urcat. Ne-am oprit în pauză, am încercat să schimbăm lucrurile și am așteptat ce s-a întâmplat.Nu s-a întâmplat nimic, din moment ce am luat o pauză de la pauză “, a spus membrul Triple Gold Club, care reunește câștigătorii Olimpiadei, Cupa Stanley și Campionatul Mondial. „Decizia mea este logică în sensul că echipa mea nu îmi oferă ceea ce ar necesita. Este necesar să aduci pe altcineva, să vezi dacă ajută, dacă echipa începe. Dar nu este posibil să stăm doar acolo și să ne uităm ca masa noastră să cadă ”, a spus Šlégr. „Nu este vorba de a fugi. Am responsabilitatea deplină în calitate de președinte al consiliului de administrație și director executiv, cu siguranță nu mă distanțez.Fanii și-au arătat nemulțumirea punând o lopată și pickaxe în fața dressingului, dar fanclubul a declarat în continuare sprijinul maxim al echipei pentru meciul cu Karlovy Vary. În cazul unei performanțe fără sânge, se vor lua în considerare forme mai ascuțite de protest.

Potrivit lui Schleger, echipa zăcește o pătură psihică. „Băieții au capul plin, duc câteva gânduri. Ei trebuie să o curățească, să o joace mai ușor, să lupte cu ea, altfel nu vor ieși din ea. Nu există nicio rețetă pentru asta; când echipa este în convulsie, primește primul al doilea gol și coboară. Deși jucăm foarte bine împotriva Spartei, nu vom câștiga.Este vorba despre capete, nu de asta ”, spune șeful clubului. „Și despre cât de departe poate să se uite fiecare jucător în oglindă și să vadă dacă poate face tot posibilul.” „În fiecare meci, există cineva care nu păstrează ceea ce are. Dar indicarea unui deget către un individ azi nu ajută. Trebuie să ne unim. Echipa este așa cum este, iar fanii se așteptau să ne aflăm în mijlocul mesei. Dar suntem acolo unde suntem din cauza performanțelor noastre. ”

Având în vedere situația dificilă din tabel, este dificil să iei un antrenor. „În general, dacă lucrurile nu merg bine ca noi, nimeni nu vă va veni. Este vorba despre curajul personal. Să fiu convins că sunt suficient de puternic pentru a-i conving pe băieții viziunii mele că vor reuși.Nimeni nu vrea ca jucătorii să se schimbe dintr-o echipă cu probleme, deoarece simt că sunt cei mai răi din existența lor. Dar vom încerca să o facem, cu siguranță ne vom consulta cu un nou antrenor “, a subliniat Šlégr, potrivit căruia implicarea unui nou antrenor nu este de economisire de sine: Dar jucătorii de gheață decid; hocheiul este atât de rapid încât situația se schimbă într-o secundă și trebuie să poată reacționa. ”În Litvínov, Pavelka și Kudla își vor reînnoi contractul, împreună cu atacatorul Mahbod. Fundașul Kubat nu a trecut încă testele fizice, așa că nu a revenit încă la raport.

Related posts