22bet

22bet

Daca sunteti in cautarea unui motiv bun pentru a verifica ce are aceasta marca de oferit, atunci ar trebui sa ridicati cu siguranta bonusul 22Bet pentru clientii noi. Acest lucru pare sa va ofere un bonus de depunere de 122% egal cu 50 de euro si, de asemenea, vor arunca 22 de puncte de pariu pe deasupra.

Toti clientii noi pot obtine bonusul 22Bet doar prin efectuarea unui depozit de 1 € sau mai mult cu orice metoda de plata, cu exceptia unei criptomonede precum Bitcoin. Dupa aceasta, veti obtine automat o crestere de 122% la depozitul initial.

Dar pentru a va retrage fondurile, va trebui sa indepliniti cerintele de pariere. Acestea afirma ca trebuie sa pariati intreaga valoare a bonusului dvs. de cinci ori, facand pariuri pe acumulator cu cel putin trei selectii la cote de 1,40 sau mai mari. Ai la dispozitie sapte zile pentru a indeplini aceste conditii de pariere. Se aplica termenii si conditiile, 18+.

22Bet de asemenea, va permite sa efectuati retrageri din suma mica de 1 € simultan si nu veti primi nicio taxa de procesare enervanta. Timpul de procesare va varia in functie de metoda de plata folosita, dar 22Bet afirma ca o retragere a Visa ar putea dura orice intre un minut si sapte zile.